fredag 12. februar 2010

4 + 1 - 2 = 3

I morgen kommer selveste Johannes Redse til Dakar. Rektor'n på GUS. Så flott, tenker du kanskje? Joda. Hyggelig å få besøk av han, men grunnen til at han kommer er ikke like flott. Levi skal heimatt. Jeg vet ikke hvor mye det er vits i å skrive om det på bloggen, men saken er den at han er syk og det er best for han å reise tilbake til Norge. Trist. Marius flytter derfor inn i vår leilighet og bor med oss den siste måneden. (Hvorvidt han vil le eller gråte av vår humor og vårt humør er enda usikkert, men det skal bli bra.) Johannes kommer hit lørdag og "tar med seg" Levi hjem på mandag.

Sånn ellers er ting som de pleier her nede. Solen skinner, vi drar på jobb, spiser fisk, kjøper litt frukt og lever gode dager. Det er idag 4 uker igjen og vi nyter tiden som best vi kan. Jeg er frisk som en fisk og glad som en laks.

Apropos gladlaks: her er noen bilder fra fisketuren vår!



Brasilianer 2, Levi, Josef, Brasilianer 1, Marie. flott gjeng.




Hvilken fisketeknikk!




Fisken skuffer. det gjør ikke abelsons humør...




Josef fikk fisk! (og resten ble litt misunnelige...)

1 kommentar:

  1. Saaaalut:) gøy å høre fra deg igjen og se bilder. og godt å se at mattekunnskapene sitter. Savner deg masse og gleder meg stort til du kommer hjem. Og jeg skal såklart ikke til Bergen den helgen du kommer. Bare så du vet det:)

    Her går no dagan... vinterferie neste uke. Men dette studentlivet byr visst ikke på sånt. Skulle gjerne hatt litt Dakarsol nå!! Vi må snakkes tres bientot, Marie. Snart blir du stoooooor. Nesten større enn hu moooor.

    Høgs æn kissezzzz<3

    SvarSlett