torsdag 5. november 2009

Nå vet vi hvordan Moses hadde det i ørkenen...

En uke har gått, og vi har blitt varme i trøya. VELDIG varme i trøya faktisk. for oss bleke nordmenn, er det litt av en overgang å komme fra minusgrader til 30 varmegrader! Det kan til tider bli litt for varmt, når man for eksempel går rundt på marked, er i en kirke uten air-condition eller sitter i en skinnsofa mellom to kraftige damer.. På en annen side er varmen fin å ha - når man kan dra på stranden hver dag, bade i vann med temperatur på 25 grader eller mer, spise god frukt og la genseren ligge igjen hjemme:) Vi klager ikke og smører oss med tålmodighet - og høy solfaktor!


kristine i en taxi - litt varmt!


Siden sist har vi
...badet mye og lenge
...vært på utekonsert med et afrikansk kirkekor
...flyttet inn hos Vildene og Jerome - veldig hyggelige mennesker!
...vært på flere markeder
...svettet
...ikke blitt syke
...spilt Uno med Enok, sønnen til Vildene og Jerome
...tatt taxi alene
...funnet et fransk supermarked
...spist papaya med lime
...hengt opp myggnetting over sengene
...blitt vekket av moskéer om natten
...klart å bli ganske godt kjent i byen!


Noen barn vi møtte på utekonserten..


Utsikt over litt av byen(?) fra et fyrtårn...

5 kommentarer:

  1. Å Marie !! Det ser ut som dere lever og har det bra, og det er veldig godt å se for oss som er hjemme :) Leser alle bloggoppdateringene deres, og koser meg fælt! Har laget min egen blogg, men den er ikke helt klar til bruk ennå! Og i går begynte det å snø faktisk, og det har snødd i hele natt så hele hagen er hvit, hvit, hvit ! Det er veldig vakkert :) Vel, pass på dere selv og kos dere masse. Nå vet du hvertfall at jeg leser bloggen din og gleder meg allerede til neste innlegg <3 LOVE

    SvarSlett
  2. Gøy! Så bra dere er godt i gang!
    Så heldige dere er som ikke er syke, nå har alle på kåffa-team ett eller annet, det være seg mage, bein, hender, forkjølelse! Jippi! Hurra for helsa!

    Kos dere med svetten!

    SvarSlett
  3. Nå begynner bloggen å ligne noe;, varme, svette og strandliv; Jeg tror edvard og jeg bør sjekke billetter og *****hoteller i Dakar.

    SvarSlett
  4. pappa, nå skal du høre; idag var vi ytterst i dakar, helt på tuppen "downtown dakar" og der er det en lang linje med dyre 5-stjerners hoteller med basseng på taket, strandlinje og veeeldig fin utsikt. men kanskje litt dyrt da!? så ihvertfall veldig(!!!) fint ut, spesielt hvis man ser hvor stusselig mye annet i byen her er... :)

    SvarSlett
  5. Heter det fine hotellet Pullman Teranga ex Sofitel, eller er det flere hoteller der.
    Hvordan går det med fransken?

    SvarSlett